If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера имаше лош и добър вариант. Излезе лошия, от него имаше лош и много лош. Стигнахме до много лошия. Основни лагери за смяна. Коляновия вал има луфт в милиметри, а маховика си е добре. Общо взето, лагерите са си били поизтормозени и на калояново са се предали, оттогава досега си е мит как съм карал. Интересно е, че сега ако я съберем, пак ще се движи "без проблем". А на въпроса ТС или боксер са по-издръжливи ... аз си отговорих.
Бе аз ръката си немога да пъхна там ти ми говориш за еднометрови ключове то на теория ясно ам на практика друго става мен ме интересува как да го проверя дали е хлабав как се маха тос капак и има ли значение съединителя в ко положение е за да се разбере дъл се мъндаеца ? Па то ако се стига до сваляне на двг директно поема към вторични
Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
Първо искам да те питам дали имате подготвени фланци за тези глави и карбове.После ще стане така ,че ще накарате мотора да върви до макс 4500 от там почва едни аванси ,детонации и прочие.
С какво запалване ще е колата,ако е с делко,малиииии,чекат ви много премеждия.
А относно проектите,ставше дума ,не за теб,а за хората като мен които са минали през тези неуспешни интервенции.
Ако искате да постигнете оптимални резултати ви трябва адванс процесор,за да можете да контролирате аванса спрямо тротъл позишън и обороти.
От там ще ви трябва и човек с познания да ви нагласи авансите + че трябва да имате ТПС на карбовете.
И вече след като имате всичко това ви трябва широколентова ланда за да може да следите сместа и ако се наложи(вервай ми ще се наложи) да разпробивате главните горивни жигльори.Аз бях стигнал до 180 гл. горивен и пак в високите обороти е бедна.
Като гледам на къде вървят нещата,ще се наложи да те наложиме и да се оправят нещата.Мотора няма нужда от карбове,а от майстор.Понеже си икономист,а не техник,те ебават всички.И честно,на Калояново си създаде много завистчии!Малко бяха от нашите кошници,дето доскрибуцаха до там.Тия на пистата-още по-малко.Стегни си мотора,провери джунджуриите и си я карай с кеф!
Съвет от приятел,а не от кибик!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Не смятам да съсипвам двигател след основен, имам един 16в къде е за такива изпълнения и смятам да творя на него. Квото стане .. хората на запад правят, ама имат и пари.
То ако имаш такъв за опити и аз ще се включа!Сега ще пиам колегите от Гърция и откачалките от Русия!От последните ще вземем съветите,а византийците ще помогнат с хардуера!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment